کارخانه ارزان قیمت

کارخانه ارزان قیمت :قبل از صحبت در رابطه با کارخانه ارزان قیمت توضیح مختصری از خود کارخانه ها بخوانید بد نیست.

کارخانه ها یک محل صنعتی هستند که معولا شامل ساختمان ها و ماشین آلات زیادی میشود و یک مجموعه ایست که چندین ساختمان دارد و از کارگران و کارمندان زیادی تشکیل شده است که این افراد در آن محل صنعتی, کالاها را می سازند یا اینکه با ماشین هایی که محصول را فراوری می کنند کار می کنند.
کارخانه ها در طول انقلاب صنعتی وقتی که نیازهای سرمایه و فضا برای صنعت پنبه و کارگاه ها خیلی زیاد شد ، با معرفی ماشین آلات جدید به وجود آمد. کارخانه های اولیه که حاوی مقدارهای کمی از ماشین آلات مثل یک یا دو دوک نخریسی بودند و کمتر از ده کارگر داشتند ، ” کارگاه های مجلل” نامیده می شدند.

در مواقعی پیش می آید که تولید کننده یا صنعتگر برای راه اندازی یک خط تولید یا کارخانه ارزان قیمت هزینه ی کافی را ندارد و به دنبال خرید و اجاره کارخانه ارزان قیمت میگردد یا به دلیل کمبود تجهیزات کافی دست به یک عمل تولید محور میزند.  زمانی که شما با در دست داشتن کمترین میزان تجهیزات، امکانات و زیرساخت ها دست به تولید محصولات می زنید، در اصطلاح این کار شما را یک عمل تولید-محور می نامند که در نهایت منجر به امر تولید بدون کارخانه می شود. بنابراین محدودیت سرمایه گذاری ویژگی اصلی تولید بدون-کارخانه می باشد.
در این شرایط دیگر نیازی به خرید یا اجاره ی کارخانه ارزان قیمت نیز , نیست.

فرد یا کسب و کاری که تولید بدون کارخانه انجام می دهد، یک برند را به نام خود ثبت کرده و سیستم بازاریابی و برندینگ منحصر به فردی برای خودش ایجاد کرده است اما خودش تولید را ادامه نخواهد داد، بلکه تولید را برون سپاری کرده و آن را به یک کارخانه دیگر واگذار خواهد کرد. از این رو، کارخانجاتی که ظرفیت خالی برای تولید دارند، با افراد صاحب برند تولید بدون کارخانه همکاری می کنند تا کار تولید آن ها را ادامه دهند. سرمایه گذاری اولیه در استراتژی تولید بدون کارخانه وجود ندارد و این یک مزیت بزرگ در این روش است.

همچنین مزیت دیگر این استراتژی، اشتغال زایی است. اگر مدیریت قوی با استراتژی تولید بدون کارخانه ارزان قیمت همسو شود، علاوه بر کاهش هزینه های اشتغال زایی در کشور می توان از اتلاف انرژی طی موازی کاری در بخش تولید اجتناب کرد. این روش از ظرفیت های خالی و بلا استفاده بهره می گیرد و سود کسب و کارهای تولیدی را افزایش می دهد.
کشورهای مختلف از این روش برای افزایش میزان تولید و بالا بردن صادرات استفاده می کنند. کارگاه های تولیدی که با این استراتژی پیش می روند نسبت به تغییرات احتمالی در بازار انعطاف

پذیر خواهند بود و با بازخورد گرفتن از بازار، محصولاتی را طبق تقاضای بازار عرضه می کنند. اگر شما به عنوان یک کارآفرین قصد راه اندازی یک تولیدی را با استفاده از استراتژی تولید بدون کارخانه دارید، باید ابتدا در مورد ظرفیت های بازار، میزان تقاضا برای محصولات مورد نظر، قابلیت فروش محصولات و غیره به خوبی تحقیق کنید. تحقیقات بازار روشی برای کسب اطمینان از موفق شدن یا نشدن چنین استراتژی در حوزه مورد نظر می باشد. بنابراین، قبل از دست زدن به هر عملی در این جهت، باید اطلاعات کافی در مورد وضعیت بازار را در دست داشته باشید تا بتوانید میزان فروش خود را پیش بینی کنید.

املاک صنعتی هیراد با برترین برند املاک صنعتی با بیش از ۲۰ سال تجربه، با کادری مجرب و فایلینگ قوی جهت خرید ،فروش ، رهن و اجاره کارخانه، کارگاه ، سوله ، انبار ، دفتر اداری و…آماده مشاوره و تنظیم عقد قراداد با شما مشتریان محترم می باشد.

راههای ارتباطی ما :

www.Amlakhirad.com ، www.Hiradmelk.com

شماره تماس کارشناسان هیراد:

۶۶۸۱۱۶۰۰-۰۹۱۲۱۵۱۵۶۸۸

اشتراک این نوشته